T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
IĞDIR / TUZLUCA - Gaziler İlkokulu

Gaziler İlkokulu

Telefon
04763214374
Belgegeçer
04763214374
WEB
https://tuzlucagazilerio.meb.k12.tr
Adres
Gaziler Köyü Tuzluca/IĞDIR
Vizyon
Öğrenci merkezli, değişime ve gelişmeye açık bir Okul olarak; Hayat boyu öğrenmeyi şimdiden ilke edinmiş,hedefini arayan, yeteneklerini keşfetmeye çalışan, Ülkesini ve Milletini seven bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrenmekten mutluluk duyan, öğrendiklerine yeni ufuklar katmaya çalışan, ideallerini şimdiden arayan, çalışkan, dürüst ve yeniliklere açık bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :6
Öğrenci :79
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1269
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Gündüzlü) Öğretim
Saatler
08:30/14:25
Isınma
Katı yakıtlı kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Anayol üzerinde olduğundan her zaman araç bulunur ve köyden sabah saat 08.30´a kadar ilçeye servis bulunur.Öğretmenlerin köydeki diğer okuldaki öğretmenlerle birlikte gidiş geliş yaptığı servis de vardır.Ulaşım sorunu olmayan bir bölgedir.
Servis Bilgisi
Öğrenci ve Öğretmen servisleri sürekli olarak vardır.(Okulumuz Taşıma Merkezi olduğu için öğrenci servislerimiz Resmidir)
Yerleşim Yeri
Köyümüz yeşilliği bol, dağların eteğindeki ovaya yerleşmiş içinden çay akan, sulak verimli arazilere sahip 2000 kişiye yakın nüfusu ile insanları cana yakın bir yerdir. (İSTERSENİZ YUKARIDAKİ FOTOĞRAFLARA BAKABİLİRSİNİZ)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
27 Km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuz Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi almıştır Temiz Okulum Belgesi almıştır Beyaz Bayrak Alınmıştır Sıra Beslenme Dostu Projesinde
Diğer Hususlar
Okulumuz Hakkında Görüş ve Önerilerinizi Bekliyoruz Görüş ve Önerileriniz için e-mail zaferada76@gmail.com
Yazdır